Богодухівська міська рада

Харківська область

НАЗАРЕНКО Євген Ігорович 30.05.1992 - 07.01.2023

Дата: 11.01.2023 16:30
Кількість переглядів: 177

Фото без описуОбороняючи українську землю від російських загарбників 7 січня в районі населеного пункту Антонівка Донецької області загинув захисник та вірний син України Назаренко Євген Ігорович. Він був солдатом 1 гаубичного самохідно-артилерійського взводу 2 гаубичної самохідно-артилерійської батареї військової частини. Під час бойового чергування у районі н.п. Антонівка Донецької області, 07 січня 2023 року близько 13 години 10 хвилин внаслідок обстрілу безпілотним авіаційним комплексом Євген загинув від поранення, несумісного з життям. Життєва зірка Героя навіки згасла.

Йому назавжди 30…

Молодий, повний сил і чудових мрій. На жаль, ця жорстока війна забирає молодих і найкращих. Страшна трагедія і невимовний біль.

Сьогодні відбулася церемонія прощання з Героєм за участі секретаря міської ради Рамаза Гамбарашвілі. Чин відспівування здійснили о. Михайло Бугір та о. Ілля Мужук. Поховали захисника з військовими почестями на Алеї Героїв. Прощальні військові залпи сповістили, що відсьогодні Небесне Воїнство поповнилося ще одним воїном.

Висловлюємо співчуття рідним, близьким, побратимам полеглого Героя. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Нехай добрий, світлий спомин про Євгена назавжди залишиться у серцях всіх, хто його знав, любив та шанував.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь