Богодухівська міська рада

Харківська область

Шановні мешканці Богодухівської громади! Дорогі друзі, земляки!

Дата: 16.04.2023 07:30
Кількість переглядів: 56

Фото без описуВеликодні передзвони сповістили нас про найбільше чудо в історії людства - Воскресіння Христове. Це свято дарує нам оновлення, непохитну віру у перемогу Добра над злом, Життя над смертю, в торжество миру і справедливості, сповнює нас світлою радістю та глибокою вірою у всемогутність Господньої любові.

У Великодні дні подякуємо Богу за хвилини радості, і попросимо сил у випробуваннях. Адже своїм Воскресінням Христос довів: найбільші труднощі, найважчі біди, які випадають на нашу долю, можуть і будуть переможені!

Нехай Воскресіння Христове зміцнить наш нескорений дух, додасть наснаги і мужності нашим незламним захисникам, дарує нашій країні переможний мир. Хай увійдуть у кожну домівку благодать, мир і спокій, запанують любов і доброта, взаємна турбота.

Вірю, що зі світлими помислами, щирою молитвою, підтримкою та любов’ю один до одного ми зуміємо подолати всі негаразди, і настане той мирний день, коли всі родини зберуться за спільним святковим столом і привітають один одного з Воскресінням Христовим.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З щирою повагою.

Ваш міський голова Володимир Бєлий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.