Богодухівська міська рада

Харківська область

Богодухівським міським головою Володимиром БЄЛИМ 10 квітня проведено особистий (виїзний) прийом громадян у с. Зарябинка Сіннянського старостинського округу

Дата: 10.04.2023 16:37
Кількість переглядів: 89

Фото без описуДо очільника громади звернулися жителі з питаннями щодо можливості відновлення автобусного сполучення з центром громади м. Богодухів, ремонту дороги Зарябинка - Леськівка, грейдерування доріг, організованого вивезення обрізаного гілля дерев, надання медичних послуг населенню тощо.


Володимир Миколайович запевнив, що в найближчий час буде відновлено автобусне сполучення, але в подальшому буде враховуватися пасажиропотік і економічна доцільність такого перевезення. 
Старості Сіннянського  старостинського округу доручено визначити місця накопичення обрізаного гілля дерев та спільно з КП «Господар» організувати вивезення обрізаного гілля дерев для їх подальшої переробки в щепу.
З усіх питань заявникам надані роз’яснення, а посадовим особам - відповідні доручення щодо вивчення ситуацій та сприяння їх вирішенню.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.