Богодухівська міська рада

Харківська область

Днями відбулася ХLI позачергова сесія Богодухівської міської ради VIII скликання

Дата: 10.04.2023 11:35
Кількість переглядів: 105

На сесії розглянуто 23 питання порядку денного та низку земельних питань. На початку засідання було озвучено, що за особистою заявою депутатські повноваження склала Тарасенко (Каплунівська) Юлія Миколаївна.

Депутати також затвердили перелік об’єктів нерухомого майна, які перебувають у комунальній власності міської ради за Управлінням освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради на правах оперативного управління. Внесли зміни до цільових програм місцевого значення щодо оборонних заходів, благоустрою територій, профілактики правопорушень, бюджету. Затвердили перелік назв вулиць, площ, провулків, в’їздів, проїздів, тупиків по громаді. Підтримали перспективний план розвитку КНП Богодухівської центральної районної лікарні. Було ухвалено рішення щодо структури і чисельності штатів апарату Богодухівської міської ради та комунального закладу центру надання соціальних послуг.

З усіма прийнятими на сесії рішеннями можна буде ознайомитися на сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь