Богодухівська міська рада

Харківська область

Три проєкти Богодухівської громади серед переможців обласних конкурсів

Дата: 08.04.2023 10:56
Кількість переглядів: 88

Фото без описуУ конкурсі «Ефективна медицина в громаді» серед переможців - проєкт «Ремонтно-відновлювальні роботи із капітального ремонту неврологічного відділення з реабілітаційними ліжками та інсультним блоком комунального некомерційного підприємства Богодухівська центральна районна лікарня». У ході реалізації цього проєкту буде проведено капітальний ремонт неврологічного відділення та придбане необхідне обладнання, що забезпечить надання відповідних медичних послуг.

У конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» наші проєкти-переможці - «Разом створимо зону комфорту для малят» (відновлення та ремонт групового та спального приміщення у садочку) та «Модернізація водогонів за рахунок енергії природи» (встановлення сонячних електростанцій на водогонах).

На засіданні XLI позачергової сесії Богодухівської міської ради VIII скликання, яка відбулася вчора, 7.04, депутати одноголосно підтримали реалізацію цих проєктів у громаді.

Вітаємо переможців! Бажаємо успішної реалізації на благо мешканців громади.

Дякуємо за участь всім конкурсантам і зазначимо, що всі проєкти підготовлені на високому рівні, а отже у майбутньому зможуть взяти участь у інших конкурсах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь