Богодухівська міська рада

Харківська область

З метою вивчення стану справ  24 березня з робочою поїздкою до Богодухівської громади завітав заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації, куратор Богодухівського району Євген ІВАНОВ

Дата: 24.03.2023 17:57
Кількість переглядів: 228

Фото без описуМіський голова Володимир БЄЛИЙ та секретар Богодухівської міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ за участі начальника Богодухівської районної військової адміністрації Анатолія РИСЦОВА ознайомили представника обласної влади із роботою комунальних закладів громади, окреслили проблемні питання та власне бачення їх вирішення. 

    Підсумки візиту обговорили під час наради з представниками місцевої влади та керівниками комунальних та сільськогосподарських підприємств. Озвучені проблеми, які потребують підтримки обласної влади. Зокрема, ремонт автодоріг загального користування, будівництво очисних споруд, діяльність Богодухівської лікарні у межах розвитку Харківського госпітального округу, реконструкція гуртожитку для внутрішньо переміщених осіб тощо. Аграрії громади говорили про наболіле: логістика збуту сільгосппродукції, нанесення шкоди і збитків діяльністю газовидобувного підприємства, висловили побажання про зміну тривалості комендантської години під час посівної кампанії.  
Заступник начальника ХОВА відмітив, що в Богодухівській громаді за рік війни зроблено чимало. Сучасний підхід до забезпечення енергонезалежності критичної інфраструктури та комунальних закладів шляхом  впровадження альтернативних енергоефективних технологій дає змогу громаді розвиватися навіть в умовах воєнного стану. Євген ІВАНОВ зазначив, що озвучені проблеми вирішуватимуться спільно з обласною владою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь