Богодухівська міська рада

Харківська область

26 березня свою 9-ту річницю святкує Національна Гвардія України

Дата: 26.03.2023 07:00
Кількість переглядів: 119

Фото без описуСучасна Національна гвардія України була створена в березні 2014 року, вона формувалася в бойових умовах на початку російсько-української війни. Прямо з Майдану добровольці йшли до лав новоствореної Національної гвардії, щоб протистояти російській агресії. Захист національних інтересів, територіальної цілісності та державного суверенітету України є пріоритетними завданнями військовослужбовців Національної гвардії України.


З початком повномасштабної війни нацгвардійці разом з усіма структурами сил безпеки та оборони захищають нашу державу. Вони вписали чимало героїчних сторінок в історію сучасного українського війська, підтвердивши, що є висококласними професіоналами, які здатні нищити ворога та швидко реагувати на різноманітні безпекові загрози на всій території України. Сьогодні в лавах Національної гвардії формуються штурмові бригади «Гвардії наступу», які остаточно будуть звільняти нашу землю від російських окупантів. 
Пишаємося тим, що чимало наших земляків несуть службу у лавах Нацгвардії, демонструючи вірність присязі, військовому та громадянському обов’язку, відданість Українському народові. 
Щира подяка усім, хто зараз боронить нашу рідну землю від російських загарбників. Бажаємо вам міцного здоров'я, залізного терпіння та хороброго духу! 
Вічна пам’ять військовослужбовцям, які віддали найдорожче - своє життя за встановлення миру і спокою на рідній землі.
Україна - в надійних руках! Перемога буде за нами! 
Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.