Богодухівська міська рада

Харківська область

Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Дата: 19.03.2023 11:27
Кількість переглядів: 114

Фото без описуВід щоденної праці та професіоналізму працівників комунальних підприємств залежить затишок і комфорт нашої громади, забезпечення її нормальної життєдіяльності. Вони невтомно піклуються щоб у домівках була вода, тепло, були прибрані вулиці та парки. Існування цих простих благ – невід’ємна частина добробуту людей! Із перших днів повномасштабного вторгнення комунальні служби не припиняли свою роботу. Часто ризикуючи власним життям вони продовжували виконувати свої обов’язки та долучилися до зміцнення обороноздатності громади. І навіть сьогодні багато хто з них зустрічає цей день на робочих місцях — така специфіка їх роботи.

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Зі святом!

Дякую вам за нелегку працю, переконаний що з такими працьовитими, відповідальними та сумлінними людьми Перемога не за горами! Від щирого серця бажаю міцного здоров’я, достатку, благополуччя та затишку у ваших родинах, впевненості у завтрашньому дні, миру і злагоди, здійснення всіх життєвих планів і сподівань. І щоб у відносинах із споживачами та клієнтами завжди панувала мирна атмосфера партнерства та взаєморозуміння.

З щирою повагою. Міський голова Володимир Бєлий

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.