Богодухівська міська рада

Харківська область

Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Дата: 19.03.2023 11:27
Кількість переглядів: 98

Фото без описуВід щоденної праці та професіоналізму працівників комунальних підприємств залежить затишок і комфорт нашої громади, забезпечення її нормальної життєдіяльності. Вони невтомно піклуються щоб у домівках була вода, тепло, були прибрані вулиці та парки. Існування цих простих благ – невід’ємна частина добробуту людей! Із перших днів повномасштабного вторгнення комунальні служби не припиняли свою роботу. Часто ризикуючи власним життям вони продовжували виконувати свої обов’язки та долучилися до зміцнення обороноздатності громади. І навіть сьогодні багато хто з них зустрічає цей день на робочих місцях — така специфіка їх роботи.

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Зі святом!

Дякую вам за нелегку працю, переконаний що з такими працьовитими, відповідальними та сумлінними людьми Перемога не за горами! Від щирого серця бажаю міцного здоров’я, достатку, благополуччя та затишку у ваших родинах, впевненості у завтрашньому дні, миру і злагоди, здійснення всіх життєвих планів і сподівань. І щоб у відносинах із споживачами та клієнтами завжди панувала мирна атмосфера партнерства та взаєморозуміння.

З щирою повагою. Міський голова Володимир Бєлий

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь