Богодухівська міська рада

Харківська область

Зі святом всіх мужніх захисників - добровольців!

Дата: 14.03.2023 08:25
Кількість переглядів: 85

Фото без опису14 березня в Україні відзначають День Українського добровольця.

Цього дня 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону. Саме добровольці, добровольчий рух врятував нашу країну від загарбання та зупинив російського агресора, що несподівано дев’ять років тому вдерся на територію України.

Сьогодні, через рік з початку широкомасштабної агресії, добровольцем став увесь Український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних Сил України; ті, хто став до лав територіальної оборони; ті, хто всіляко допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра. Військові, волонтери, медики, механіки, водії, аграрії, вчителі та багато інших людей добровільно об’єдналися, щоб боротись з російськими окупантами. І ми точно переможемо!

Дякуємо кожному та кожній, хто сьогодні боронить Україну і наше право на свободу! Вічна пам’ять тим, хто віддав своє життя, захищаючи рідну країну від ворога.

Мирного неба, міцного здоров’я вам та вашим родинам, добробуту, витримки та стійкості духу у благородній справі вірного служіння рідному народові. Хай любов до Батьківщини та людська шана надихають на нові звершення в ім’я захисту незалежної України! Слава українським добровольцям! Слава нашим захисникам! Слава Україні!

Щиро ваш.

Міський голова Володимир Бєлий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь