Богодухівська міська рада

Харківська область

Дорогі наші найчарівніші, найпрекрасніші жінки!

Дата: 08.03.2023 09:16
Кількість переглядів: 96

Фото без описуВ усьому світі вважають, що українки неперевершені і найгарніші. І це правда. Ваша мудрість, вміння любити і перемагати, творити і працювати дивують і по-справжньому захоплюють. У найскладніших випробуваннях ви, наші незрівнянні матері, кохані, колеги, завжди поруч із чоловіками.

Історія міжнародного дня 8 березня це, насамперед, історія боротьби жінок за власні права. Але є права, які у вас неможливо відняти: ви даруєте життя, ваша молитва - найсильніша, а увага і турбота - найжаданіші. І при цьому ви прекрасні і мужні, чарівні і мудрі, та щодня доводите, що можете ВСЕ: і навчати, і лікувати, і керувати, і захищати країну. Не втрачаючи при цьому своєї ніжності, привабливості, чуттєвості. Тож нехай найголовніше право жінки буде - бути коханою і осяювати коханням світ навколо.

Нехай ваша любов буде переможною, дарує силу, впевненість і відвагу чоловікам, які сьогодні відвойовують мир. Будьте завжди впевнені в собі, в досягненні своїх цілей і нехай у вас буде багато причин радіти життю.

Бажаю вам, щоб це було останнє свято в умовах війни.

Зустрічаймо разом Весну Надій!

Щиро ваш.

Міський голова Володимир Бєлий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь