Богодухівська міська рада

Харківська область

280 спортсменів-таеквондистів Харківщини пройшли атестацію на базі одного з навчальних закладів нашої громади

Дата: 12.02.2023 11:40
Кількість переглядів: 90

Міський голова Володимир БЄЛИЙ привітав почесних гостей та учасників заходу на гостинній богодухівській землі. " Таеквон-до став для нас вже рідним видом спорту. Ми пишаємось нашим підростаючим поколінням, яке прославляє наш край на європейських і світових першостях", - зазначив Володимир Миколайович та нагородив цінними призами п'ятьох титулованих спортсменів Богодухівщини: Кулика Владислава, Дегтяренка Владислава, Обуховського Владислава, Точону Поліну та Варченко Ксенію. Міський голова побажав батькам завжди вірити у своїх дітей, а всім спортсменам - ніколи не здаватися та впевнено йти до перемоги.

Подяку Національної Федерації таеквон-до І.Т.Ф. України отримав і міський голова Володимир БЄЛИЙ - за вагомий особистий внесок і сприяння розвитку таеквондо.

Вітальні слова та вручення нагород продовжили директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту Харківської обласної ради Олександр ВЛАСЕНКО та заступник директора Харківського обласного Центру здоров'я населення "Спорт для всіх" Андрій ВОВК.

Окрасою свята стали показові виступи досвідчених спортсменів. Надихнувшись видовищними трюками, юні таеквондисти успішно склали свій іспит та отримали пояса омріяного кольору. Захід пройшов у піднесеній атмосфері, подарувавши незабутні враження як спортсменам, так і відданим глядачам. Як завжди, пам'ятаємо, завдяки кому ми зустрілися на доянгу: слава нашим Захисникам! Героям слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь