Богодухівська міська рада

Харківська область

Спортивний дух минулих вихідних

Дата: 30.01.2023 12:27
Кількість переглядів: 101

Фото без описуФутболісти нашої громади продовжили свою переможну серію ігор у Відкритому Чемпіонаті Валківської МТГ з футзалу пам’яті Р. М’якоти.  У ІІІ турі здолали ФК «Мерчик» (8:7), а у IV – з рахунком 12:5 святкували перемогу над командою «Титан» (с. Сосонівка, Нововодолазька громада). За результатами чотирьох турів наші футболісти продовжують очолювати турнірну таблицю.

 

У неділю у Валках на майданчику зійшлися дитячі команди. Богодухівська ДЮСШ (тренер Андрій ЛУЦЕНКО) у Першості Валківської громади з міні футболу була представлена трьома віковими категоріями. З гордістю повідомляємо, що спортсмени 2010-2011 року народження стали переможцями цих змагань у своїй віковій групі. Юнаки 2006-2007 року народження посіли третє місце. Команда 2008-2009 року народження фінішувала четвертою, але отримала такий необхідний для розвитку досвід. До речі, у турнірі взяло участь близько 500 дітей.

Волейбольна родина Богодухівщини приймала гостей з сусідньої Великописарівщини. Товариський матч пройшов у дружній змагальній атмосфері, закінчився з нічийним рахунком та залишив яскраві спогади у всіх його учасників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь