Богодухівська міська рада

Харківська область

22 січня ми відзначаємо одне із знакових для нашої держави свят – День Соборності України

Дата: 22.01.2023 07:00
Кількість переглядів: 135

Фото без описуСаме у цей день далекого 1919 року було проголошено Акт злуки ЗУНР та УНР. Тоді на Софійській площі у Києві прозвучали слова, відлуння яких ще з більшою міццю відкликається сьогодні у серці кожного з нас: «…Здійснилися віковічні мрії, для яких жили і за які вмирали найкращі сини України. …Віднині український народ увільнений могутнім поривом своїх власних сил, має змогу об'єднати всі зусилля своїх синів для створення нероздільної, незалежної української держави, на добро і щастя українського народу». 

Минали роки…Про свою волелюбність і єдність українці ще неодноразово заявлятимуть, утворюючи живий ланцюг від Івано-Франківська до Києва, піднімаючись на революції та збираючись на Майдані. І сьогодні соборність для України - це деокупація всіх територій, захоплених ворогом, відновлення єдності з Донеччиною, Луганщининою та Кримом.
Ще ніколи за часів незалежної України ми не були такими незламними, як зараз. Чорні крила війни довели нам, що наша сила в нашій єдності. Захід і Схід, Північ і Південь нашої країни однаково, на розрив, розділяють горе українців, чиє життя зруйнувала чи обірвала ця безглузда війна, з невимовним болем на колінах проводжають у останню путь своїх Героїв, з непереборною вірою у Перемогу в один голос співають: «Ой, у лузі червона калина!».  Безмежна любов до своєї країни допомагає українцям протистояти агресору, і допоки ми єдині – наш ворог безсилий, адже жодна ракета у світі не здатна зламати наш волелюбний дух! Соборність - мета Перемоги!
Україна соборна! 
Разом до Перемоги!

Нас намагалися розділити. А ми, навпаки, об'єдналися!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.