Богодухівська міська рада

Харківська область

Звіт депутата міської ради І. Повойко за 2022 рік

Дата: 12.01.2023 12:05
Кількість переглядів: 814

Фото без опису Я,    Повойко     Ірина,     депутат     Богодухівської     міської     ради VIII скликання, голова постійної депутатської комісії з гуманітарних питань та соціального захисту населення, звітую про свою депутатську діяльність у 2022 році перед своїми виборцями та мешканцями Богодухівської територіальної громади.

Свої депутатські повноваження здійснюю на основі вимог, передбачених Конституцією України, законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні».

За звітний період працювала через депутатські звернення в письмовій та   усній   формах.   Безпосередньо    на    закріпленому    окрузі    прийнято 19 мешканців щодо питань благоустрою (спиляння аварійних дерев, вивіз сміття, грейдерування доріг). Підготовлене та надіслане одне звернення до Богодухівської міської ради. Всі звернення вирішено позитивно.

Мною складено 13 актів обстеження матеріально-побутових умов для надання матеріальної допомоги людям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Організована толока мешканців с. Семенів Яр щодо вирубки парослі і чагарників, які обмежують бокову видимість, вздовж узбіччя дороги.

На жаль, війна внесла свої корективи у наше повсякденне життя та я, як депутат міської ради, з перших днів війни разом з іншими волонтерами передавала військовослужбовцям з різних підрозділів ЗСУ, які дислокуються на Харківщині турнікети, тактичні аптечки, медичні препарати (кровоспинні, знеболюючі, жарознижуючі), продукти харчування, засоби гігієни, устілки для взуття, продукти швидкого приготування, овочі.

Спрямовувала свою діяльність на допомогу внутрішньо переміщеним особам, які проживали на закріпленому за мною окрузі (вул.   Садова, вул. Оверченка, пров. Оверченка та с. Семенів Яр). За власні кошти придбано та роздано близько тридцяти пакунків гуманітарної допомоги (продукти харчування та засоби гігієни).

Чужих дітей не буває, саме тому в серпні місяці за сприяння БО «БФ Незламний Харків» у с. Семенів Яр для малечі, які були вимушені залишити свої власні домівки, організоване та проведене дитяче свято, а батьки в свою чергу мали можливість поспілкуватися з психологом (всього було охоплено близько 60 осіб).

Упродовж звітного періоду разом з працівниками закладів освіти, волонтерами було роздано близько 50 продуктових наборів для дітей, які виховуються в багатодітних сім’ях та опинилися в складних життєвих обставинах (смт Гути та Шарівка, с. Івано-Шийчине, та с-ще Вікторівка).

Воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати! Перемога за нами!

Слава Україні!

Депутат Богодухівської міської ради                            Ірина ПОВОЙКО

30.12.2022


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.