Богодухівська міська рада

Харківська область

Шановні мешканці громади! Дорогі земляки!

Дата: 01.01.2023 08:00
Кількість переглядів: 96

Фото без описуЩиро вітаю вас із прийдешнім Новим роком!

Рік, що минає, був сповнений особливих викликів для всіх нас. Нині ми проходимо тяжкі випробування. Сьогоднішнє Новоріччя – це свято єдності на будь-яких відстанях. Не кожна родина має змогу зібратися за спільним святковим столом, не всі мають свій дім. А наші захисники у холодних окопах захищають наше право на саме життя. Завдяки воїнам Збройних Сил України та територіальної оборони, волонтерам та кожному з вас, хто на своєму місці робить внесок у перемогу, ми маємо можливість зустрічати Новий 2023 рік та Різдво Христове.

Тож нехай світло Різдвяної зірки проб’ється крізь темряву війни, осяє та обігріє ваші домівки теплом сердець мільйонів людей, що сьогодні по всьому світові підтримують нашу країну в битві з російським злом та моляться за Україну! Нехай у наступному році здійсниться головна мрія всіх українців – 2023-й стане роком нашої Перемоги!

Бажаю кожному з вас здоров’я, добробуту, впевненості у майбутньому, процвітання нашій країні і нашій територіальній громаді. Подаруймо турботу, любов своїм близьким, щоб в Новому році щасливих людей стало більше. Хай Новий рік буде роком Переможного Миру! І нехай наповнить світлом і теплом ваші оселі, подарує успіх добрим справам!

Пам’ятаймо: ми сильні, ми разом! І точно знаємо, що переможемо!

З НОВИМ РОКОМ!

Щиро Ваш.

Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.