Богодухівська міська рада

Харківська область

Звіт депутата Богодухівської міської ради Тризни Володимира Івановича за 2022 рік

Дата: 31.12.2022 18:01
Кількість переглядів: 672

Фото без описуУ 2020 обраний депутатом Богодухівської міської ради  від політичної партії «БЛОК КЕРНЕСА- УСПІШНИЙ ХАРКІВ» у територіальному виборчому окрузі № 3.

Беру участь  у роботі  постійної комісії міської ради з  земельних питань на посаді секретаря комісії. За час роботи у комісії розглядались питання, пов’язані з передачею у власність громадян та юридичних осіб земельних ділянок комунальної власності у власність,  вирішувалися земельні спори. Ініцюював  розгляд питань  щодо ефективного розпорядження землями комунальної власності. Всі питання, заявлені в плані роботи комісії, за звітний період розглянуті.

Долучений до роботи комісії, яка координується відділом соціального захисту Богодухівської міської ради міської ради, а саме комісії з питань надання матеріальної допомоги жителям Богодухівської територіальної громади. Постійно беру участь  у сесійних засіданнях Богодухівської міської ради.

Долучався до розгляду звернень громадян щодо облаштування та здійснення ямкового ремонту доріг в смт.Гути, с.Губарівка . Ініціював спиляння аварійних дерев в смт. Гути, які загрожували життю та здоров’ю громадян.  Приймав участь в 6 сходах громадян, де були розглянуті нагальні питання громадян.  З метою вирішення питань громадян, які зверталися на особистому прийомі до організацій та установ було направлено 7 депутатських запитів.

З перших днів війни разом з іншими волонтерами передавав військовослужбовцям з різних підрозділів ЗСУ, які дислокуються на Харківщині, буржуйки, продукти харчування,  ковдри, будівельні матеріали. Приймаю участь в підтриманні та та ефективній діяльності територіальної оборони Богодухівської міської ради.

Діяльність моя була спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень, наданих  чинним законодавством України. Намагаюсь працювати так, щоб виправдати довіру виборців, а головне, дійсно змінювати на краще життя нашої громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.