Богодухівська міська рада

Харківська область

Звіт депутата Богодухівської міської ради Тризни Володимира Івановича за 2022 рік

Дата: 31.12.2022 18:01
Кількість переглядів: 710

Фото без описуУ 2020 обраний депутатом Богодухівської міської ради  від політичної партії «БЛОК КЕРНЕСА- УСПІШНИЙ ХАРКІВ» у територіальному виборчому окрузі № 3.

Беру участь  у роботі  постійної комісії міської ради з  земельних питань на посаді секретаря комісії. За час роботи у комісії розглядались питання, пов’язані з передачею у власність громадян та юридичних осіб земельних ділянок комунальної власності у власність,  вирішувалися земельні спори. Ініцюював  розгляд питань  щодо ефективного розпорядження землями комунальної власності. Всі питання, заявлені в плані роботи комісії, за звітний період розглянуті.

Долучений до роботи комісії, яка координується відділом соціального захисту Богодухівської міської ради міської ради, а саме комісії з питань надання матеріальної допомоги жителям Богодухівської територіальної громади. Постійно беру участь  у сесійних засіданнях Богодухівської міської ради.

Долучався до розгляду звернень громадян щодо облаштування та здійснення ямкового ремонту доріг в смт.Гути, с.Губарівка . Ініціював спиляння аварійних дерев в смт. Гути, які загрожували життю та здоров’ю громадян.  Приймав участь в 6 сходах громадян, де були розглянуті нагальні питання громадян.  З метою вирішення питань громадян, які зверталися на особистому прийомі до організацій та установ було направлено 7 депутатських запитів.

З перших днів війни разом з іншими волонтерами передавав військовослужбовцям з різних підрозділів ЗСУ, які дислокуються на Харківщині, буржуйки, продукти харчування,  ковдри, будівельні матеріали. Приймаю участь в підтриманні та та ефективній діяльності територіальної оборони Богодухівської міської ради.

Діяльність моя була спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень, наданих  чинним законодавством України. Намагаюсь працювати так, щоб виправдати довіру виборців, а головне, дійсно змінювати на краще життя нашої громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.