Богодухівська міська рада

Харківська область

22 грудня відзначається День українського енергетика

Дата: 22.12.2022 08:37
Кількість переглядів: 99

Фото без описуВід щирого серця вітаю всіх причетних до енергетичної галузі з професійним святом!

Надзвичайно важкий 2022 рік склав свій рейтинг життєво необхідних професій. І енергетики у ньому - на перших позиціях, услід за військовими, поруч з медиками, рятувальниками…Безперебійне функціонування промисловості, соціальної інфраструктури, транспорту, зв'язку забезпечується їхніми щоденними, а в нинішній час - неймовірними зусиллями, і , на жаль, інколи - ціною життя. Ми у повній мірі усвідомили важливість праці цих спеціалістів за десять місяців повномасштабної війни. Ремонтні бригади енергетиків щоденно під свист реактивної артилерії та гуркіт авіа ударів виїжджають у поля, на заміновані території і піднімають опори, гасять палаючі трансформатори і заново заживлюють міста і селища, повертають в наші оселі енергію та комфорт.

Ви робите неймовірне знову і знову. Як Прометей, даруєте нам світло, тримаєте удар і оборону на енергетичному фронті.

Вдячний, що у цей складний час ви з незмінною відповідальністю, професіоналізмом та героїзмом відповідаєте на всі виклики сьогодення.

Тож нехай завжди буде з вами та у ваших родинах енергія душевного світла і тепла! Перемоги, Миру, щастя і добробуту. Ваша праця дає впевненість - світло переможе темряву! А Україна здолає зло та пітьму!

Із святом, герої енергетики!

З щирою повагою.

Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь