Богодухівська міська рада

Харківська область

Активна молодь Богодухівської громади зустрілася з командою КУ «Харківський обласний центр молоді»

Дата: 12.12.2022 11:53
Кількість переглядів: 95

Фото без описуЗустріч-знайомство активної молоді  Богодухівської громади та представників Богодухівської міської ради з директором КУ «Харківський обласний центр молоді» Юрієм ТРАЧУКОМ та його командою відбулася 9 грудня.

Зустріч пройшла у приємному колі однодумців, молодь громади розповіла про себе, свої здобутки, наміри та ідеї на майбутнє. Юрій ТРАЧУК запропонував співпрацю у вирішенні деяких проблемних питань і допомогу у втілення ідей молоді громади і підтримку КУ «Харківський обласний центр молоді».
На завершення відбулося  вручення відзнак активній молоді нашої громади. Подяками Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації і Харківського обласного центру молоді за вагомий внесок у розвиток молодіжної політики, активну громадянську позицію, патріотизм та доброчинність відзначено:
- Максима ЗАЙЦЯ
- Анастасію ГОРПИНЧЕНКО,
- Ірину КОВАЛІВСЬКУ,
- Олександра ГОРПИНЧЕНКО
- Дмитра САРАНЧУ

Наше місто пишається достойною юнню. Сучасні і освічені, вони – творять сьогодення та майбутнє міста і держави. Їх енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знайдуть втілення у бізнесі, політиці, науці, на виробництві, у спорті та мистецтві, щиро вітаємо та бажаємо їм невичерпної енергії, нових звершень і здобутків!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.