Богодухівська міська рада

Харківська область

12 грудня – День Сухопутних військ України

Дата: 12.12.2022 08:39
Кількість переглядів: 117

Фото без описуЦе свято сильних і мужніх людей, надійних захисників, які сьогодні боронять свободу, незалежність і спокій нашої країни та щоденно доводять - немає такої сили, що може порушити дух і волю українського воїна.

У складних умовах повномасштабної війни з росією Сухопутні війська залишаються головним носієм бойових спроможностей України. За чисельністю вони складають майже половину Збройних Сил України та  відіграють вирішальну роль у захисті Батьківщини.
У день професійного свята дякуємо всім службовцям Сухопутних військ Збройних сил України за щоденний подвиг, силу, відвагу і честь. Дякуємо за те, що виборюючи кожен клаптик рідної землі,  вони вселяють надію та зміцнюють віру мешканців тимчасово окупованих територій у те, що все буде Україна! Слава Україні! Героям слава! І вічна пам'ять Героям, які полягли за Свободу і Незалежність України. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.