Богодухівська міська рада

Харківська область

Щиро вітаю працівників, ветеранів органів місцевого самоврядування, депутатів усіх рівнів з нагоди державного свята - Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 09:30
Кількість переглядів: 90

Фото без описуСильне і професійне місцеве самоврядування – це та могутня сила, яка допомагає нашій країні розвиватися, долати труднощі і невпинно рухатися вперед.

Сьогодні ви тримаєте муніципальний фронт, який навіть у цих складних умовах вирішує не лише регіональні, а й загальнодержавні завдання. Місцеве самоврядування нині є фундаментом територіальної оборони та основою організаційних заходів із забезпечення життєдіяльності громад. Понад дев’ять місяців повномасштабної російської агресії довели, що ми впевнено відповідаємо на всі виклики та щоденно робимо свій внесок у Перемогу. Об’єднавши зусилля, ми робимо все можливе, щоб навіть у складний воєнний час громада розвивалася, була затишною і охайною, і стала надійним тилом для захисників. Упевнений, що так само разом ми і надалі працюватимемо задля Перемоги і майбутньої відбудови країни.

Нехай додасться усім нам сил і наснаги у спільній справі подальшого розвитку Богодухівщини, зростає порозуміння і єдність задля добра і благополуччя нашої громади та усієї держави. Миру, витримки, оптимізму та нових професійних здобутків.

З щирою повагою.

Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь