Богодухівська міська рада

Харківська область

1 грудня - День прокуратури

Дата: 01.12.2022 09:10
Кількість переглядів: 99

Фото без опису1 ГРУДНЯ - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ

Під час війни працівники органів прокуратури, окрім звичних для себе обов’язків, вирішують проблему забезпечення ефективних розслідувань чисельних та масштабних порушень законів та звичаїв війни. Їх праця - один з ключових факторів подолання безкарності за найтяжчі злочини, що в умовах триваючого збройного конфлікту є запорукою досягнення справедливості для кожного постраждалого від дій агресора.

Шановні працівники прокуратури, ветерани галузі! З нагоди професійного свята прийміть сердечні вітання та слова вдячності за зміцнення законності, правопорядку та співпраці в інтересах громади. Завдяки вашій висококваліфікованій праці створюються умови щодо надійного захисту наших жителів від злочинності та беззаконня. У цей день бажаємо вам МИРУ, щастя і злагоди в домівках, міцного здоров’я, благополуччя, мужності й наполегливості у наближенні Перемоги та  відстоюванні правосуддя за кожен воєнний злочин проти українського народу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.