Богодухівська міська рада

Харківська область

21 листопада вітання із професійним святом приймають воїни-десантники!

Дата: 21.11.2022 08:25
Кількість переглядів: 80

Фото без описуУ часи доленосних для нашої держави випробувань військовослужбовці цього славетного роду військ на практиці довели високу підготовленість, навченість та професіоналізм, чим здобули авторитет і довіру українського народу.

 

«Крилата піхота» є орієнтиром у справі захисту рідної землі, відновлення її територіальної цілісності та суверенітету. Тож героїзм та славетні подвиги підрозділів десантно-штурмових військ вже стали невід’ємною частиною новітньої історії та прикладом для наслідування прийдешніми поколіннями.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вічна слава і вічна пам’ять Героям!

Шановні воїни-десантники! Дорогі ветерани! Вітаємо вас з Днем Десантно-штурмових військ Збройних Сил України! Бажаємо міцного здоров’я, надійних товаришів, бойової вдачі, миру в домівках та за вікном! Нехай  стропи завжди будуть міцними,  парашути надійними, а горде гасло українського десанту – “Завжди перші” надихає кожного з вас на нові звершення. Нехай духовний покровитель Архистратиг Михаїл оберігає та  допомагає наближати перемогу. Слава Десантно-штурмовим військам Збройних Сил України!  Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.