Богодухівська міська рада

Харківська область

21 листопада - День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 08:19
Кількість переглядів: 112

Фото без описуЦе свято волі і демократії, прав і свобод людини та громадянина, української державності та європейського вибору. Свобода варта того, щоб за неї боротися! І завжди в пам’яті житимуть Герої Небесної сотні, герої-добровольців, які прямо з Майдану пішли на фронт, наші воїни, які сьогодні боронять нашу країну, всі ти, хто віддав і віддає життя заради України та її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.

У цей день ми вклоняємося всім захисникам української державності, подвигу загиблих патріотів, які пішли у вічність заради нашого з вами майбутнього. Гідний поваги народ має пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.

Хай буде з нами злагода і непохитна віра в те, що ми, як єдиний народ, зуміємо зробити все можливе на благо розквіту рідної України. Ми вчимося сьогодні не лише боротись з ворогами – ми навчаємось чути один одного, поважати свободу та гідність один одного.

Миру всім нам!

Слава Україні!

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.