Богодухівська міська рада

Харківська область

У третю неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники сільського господарства

Дата: 20.11.2022 08:00
Кількість переглядів: 85

Фото без описуІсторія сільського господарства України, як загалом і історія самої країни, наразі пишеться чорнилами війни. Але попри бойові дії, масштабні руйнування та зниження обсягів виробництва сільське господарство продовжує залишатися локомотивом української економіки, і, як виявилося, -  «житницею» усього світу.  Війна, без перебільшення, об'єднала всіх аграріїв. Здається, що в Україні не залишилося жодної людини з агробізнесу, яка б не допомагала ЗСУ, теробороні, переселенцям та звичайним мешканцям.

Я щиро вдячний кожному сільгоспвиробнику нашої громади за ту підтримку, яку вони надавали і продовжують надавати. Саме завдяки спільним зусиллям міської влади та аграріїв вдалося подолати продуктову кризу на початку повномасштабного вторгнення. Схиляємо голови перед вашою хліборобською мудрістю, мужністю і терпінням.

Шановні працівники ланів і ферм, керівники і фахівці сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, власники особистих селянських господарств, ветерани сільськогосподарського виробництва  нашої громади, зі святом вас! Бажаю, попри всі труднощі сьогодення, впевнено тримати курс на успіх і  процвітання. Миру, добробуту та міцного здоров’я! Слава Збройним Силам України, завдяки яким усі ви маєте змогу займатися справою свого життя!

 

Богодухівський міський голова                                             Володимир БЄЛИЙ 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.