Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 17.11.2022 15:58
Кількість переглядів: 114

Фото без описуПерш ніж перейти до розгляду питань порядку денного Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ напередодні Дня працівників сільського господарства України привітав аграрії громади з професійним святом та нагородив їх грамотами. На жаль, через зайнятість не всі змогли сьогодні отримати свої нагороди. «Ми усвідомлюємо, що головне багатство нашої країни – це наша родюча земля і люди, які на ній працюють. З початком війни прийшло розуміння того, що вирощені українцями врожаї кормлять весь світ.  Я вдячний кожному сільгоспвиробнику за ту підтримку і допомогу, яку вони надавали і продовжують надавати», - зазначив Володимир Миколайович. 

Повернувшись до робочих моментів, члени виконавчого комітету в  порядку контролю заслухали питання про підготовку житлово-комунального господарства на території громади до роботи в осінньо-зимовий період та розглянули 44 питання порядку денного, які стосуються питань соціального захисту населення, захисту прав дітей та сфери житлово-комунального господарства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.