Богодухівська міська рада

Харківська область

9 листопада своє професійне свято відзначають творчі та креативні люди, які зазвичай наповнюють неповторними почуттями наші серця і душі, вчать розуміти прекрасне, дарують незабутні емоції та щастя.

Дата: 09.11.2022 08:58
Кількість переглядів: 111

Фото без описуШановні працівники культури та майстри народного мистецтва Богодухівської громади!

Прийміть щиросердні вітання зі святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва! Ви зберігаєте і збагачуєте українську культуру, плекаєте наш неповторний скарб справжніх цінностей, засвідчуєте вірність рідному краю, краса якого втілюється в народних традиціях, любові до животворних джерел народного мистецтва.

Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. У цей складний час вона надихає і допомагає вистояти, не потонути у вирі негативу. Нині працівники культури не лише тримають свій мистецький фронт, а і допомагають нашим захисникам, організовують та надають волонтерську допомогу.

Щиро вдячний за вашу працю, якою ви неухильно наближаєте перемогу.

Творчих вам здобутків, миру, любові і злагоди, втілення найяскравіших творчих ідей! Нехай здійсняться всі ваші плани, надії та сподівання, а у вашому особистому житті нехай розквітає щастя, панує родинний затишок та благополуччя.

Щиро ваш.

                                                                    Богодухівський міський голова Володимир Бєлий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь