Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, який щорічно відзначають 9 листопада

Дата: 08.11.2022 12:04
Кількість переглядів: 157

Фото без описуМіський голова Володимир БЄЛИЙ та секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ привітали творчих та талановитих представників нашої громади з професійним святом. Володимир Миколайович подякував присутнім за небайдужість та активну життєву позицію. «У складні для країни часи кожен з вас знайшов свою нішу. Святкову «кухню» ви змінили на  підтримку наших захисників», - зазначив міський голова. Володимир Миколайович та Рамаз Темурович побажали діячам культури миру, достатку та здійснення найзаповітніших мрій. Щоб якнайшвидше всі ми відсвяткували перемогу.

За вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, активну культурно-просвітницьку діяльність та з нагоди професійного свята учасники заходу  нагороджені грамотами міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.