Богодухівська міська рада

Харківська область

Привітали працівників соціальної сфери з прийдешнім професійним святом

Дата: 03.11.2022 15:26
Кількість переглядів: 176

Фото без описуНапередодні професійного свята міський голова Володимир БЄЛИЙ, секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ та заступник міського голови Любов РОГИНСЬКА привітали працівників соціальної сфери. 
Володимир Миколайович у своїй промові подякував керівникам соціальних закладів та структурних підрозділів ради за стійкість та оперативність у вирішенні надскладних задач, які поставила перед нами війна.  «Серед вас та працівників ваших установ немає випадкових людей,  у соціальній сфері працюють лише за покликом душі. Тільки так соціальні працівники захищають, підтримують, піклуються та допомагають людям долати життєві труднощі», - зазначив міський голова. За сумлінну працю, вагомий внесок у вирішені питань соціального захисту жителів територіальної громади, високий професіоналізм, ініціативу і наполегливість у роботі та з нагоди  Дня працівника соціальної сфери колективи соціальних закладів громади відзначені подяками Богодухівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.