Богодухівська міська рада

Харківська область

3 листопада Збройні Сили України відзначають одразу два свята: День ракетних військ і артилерії та День інженерних військ

Дата: 03.11.2022 08:05
Кількість переглядів: 102

Фото без описуУкраїнська артилерія та ракетні війська — це грізна вогнева сила українського війська та засторога будь-якому агресору, що зазіхнув на українську землю. У найкритичніші моменти на полі болю саме на наших «запальних хлопців» розраховують українські військові, адже артилеристи завжди готові загасити ворожий запал.  

Інженерні війська - це війська переднього краю.  Зводячи надійні оборонні споруди і розміновуючи території, вони забезпечують піхоті та танкістам просування вперед.

Представникам цих двох військ ми сьогодні висловлюємо глибоку шану і повагу за їхню мужність і самовідданість у шляхетній справі оборони Української держави.

Ми згадуємо наших загиблих військовослужбовців і молимося за їхні душі.

 Вічна слава Героям, які віддали своє життя за Україну.

Щиро дякуємо усім, хто сьогодні продовжує нести службу і захищає мир на рідній землі. Вітаємо всіх причетних до сьогоднішнього професійного свята. Бажаємо миру, козацького здоров'я та сімейного благополуччя. Хай Господь береже Вас на полі бою! Щоб у вас все завжди було 4.5.0!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь