Богодухівська міська рада

Харківська область

3 листопада Збройні Сили України відзначають одразу два свята: День ракетних військ і артилерії та День інженерних військ

Дата: 03.11.2022 08:05
Кількість переглядів: 121

Фото без описуУкраїнська артилерія та ракетні війська — це грізна вогнева сила українського війська та засторога будь-якому агресору, що зазіхнув на українську землю. У найкритичніші моменти на полі болю саме на наших «запальних хлопців» розраховують українські військові, адже артилеристи завжди готові загасити ворожий запал.  

Інженерні війська - це війська переднього краю.  Зводячи надійні оборонні споруди і розміновуючи території, вони забезпечують піхоті та танкістам просування вперед.

Представникам цих двох військ ми сьогодні висловлюємо глибоку шану і повагу за їхню мужність і самовідданість у шляхетній справі оборони Української держави.

Ми згадуємо наших загиблих військовослужбовців і молимося за їхні душі.

 Вічна слава Героям, які віддали своє життя за Україну.

Щиро дякуємо усім, хто сьогодні продовжує нести службу і захищає мир на рідній землі. Вітаємо всіх причетних до сьогоднішнього професійного свята. Бажаємо миру, козацького здоров'я та сімейного благополуччя. Хай Господь береже Вас на полі бою! Щоб у вас все завжди було 4.5.0!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.