Богодухівська міська рада

Харківська область

28 жовтня відзначається 78-річниця вигнання нацистів з України

Дата: 28.10.2022 10:06
Кількість переглядів: 74

Фото без описуВ цей день традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за Україну, та населення, яке постраждало від дій нацистських окупантів.

У Другій світовій війні загинув кожний п’ятий українець... Наш народ пережив страхіття окупації, мужньо витримав усі випробування і доклав величезних зусиль, аби наблизити бажану мить перемоги.

Так сталося, що сьогодні українці вже вкотре доказують світу, що є непереможною, нескореною нацією героїв і готові знову і знову боронити свою землю до останнього подиху. Російські окупанти, які у 2022 році прийшли на нашу землю, чинять такі ж воєнні злочини що й більшовики та нацисти, але твердять, що вони “визволителі”. Вони також хочуть повернути Україну до складу імперії.

Українці ніколи не забудуть про ці трагічні сторінки історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив та платить наш народ за право бути вільним.

Ми вклоняємося і пам’ятаємо подвиги усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм наближали і наближають звільнення нашої Батьківщини.

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.