Богодухівська міська рада

Харківська область

Наші земляки серед призерів світової першості з таеквондо

Дата: 19.10.2022 10:06
Кількість переглядів: 109

Війна кардинально змінила наше життя, але не зламала нас. Попри обстріли, зруйновані тренувальні бази та проблеми з фінансуванням, українські спортсмени і сьогодні продовжують підніматися на найвищі сходинки п’єдесталу пошани.

Нашій громаді пощастило бути причетною до успіхів збірної України з таеквондо, забезпечивши умови проведення тренувального збору для спортсменів Харківської області, що дало їм змогу потрапити до збірної України та взяти участь у Кубку Світу Таеквондо ІТФ 2022 , який нещодавно проходив у Словенському місті Копер. До речі, серед учасників цих престижних змагань було шість наших земляків! Збірна команда України посіла друге загальнокомандне місце серед 52 країн світу. Спортсмени Харківської області здобули вісім медалей (чотири золоті, одна срібна і три бронзові). Свій вклад у скарбничку національної збірної зробили і представники Богодухівщини. У своїх вагових категоріях ТОЧОНА Поліна стала чемпіонкою, а ВАРЧЕНКО Ксенія посіла третє місце. Пишаємось досягненнями талановитих землячок!

Щоб поділитися своїми успіхами та враженнями, на прийом до міського голови завітали заслужені тренери України Віталій ГАГАРІН та Олексій ДАНЬШИН Aleksey Danshyn. Віталій Вікторович та Олексій Юрійович подякували Володимиру Миколайовичу за його внесок у підготовку спортсменів та вручили сувенір із символікою Кубку Світу Таеквондо ІТФ 2022. Почесні гості відмітили, що завдяки гостинності міського голови вдалося повернути провідних спортсменів до Харківської області, відновити повноцінний тренувальний процес та гідно представити Україну на Кубку Світу. Володимир Миколайович, в свою чергу, подякував гостям за довіру, професіоналізм і волю до перемоги та наголосив, що така співпраця з нашою громадою стала можливою завдяки нашим захисникам, які тримають оборону. Міський голова також зауважив, що звістки про перемоги на даянгу надихають та зміцнюють віру і у якнайшвидшу перемогу України на полі бою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь