Богодухівська міська рада

Харківська область

Дорогі захисники і захисниці України! Шановні мешканці громади!

Дата: 14.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 101

Фото без опису14 жовтня є особливим днем для українського народу. День захисників і захисниць України збігається у святкуванні з Днем козацтва і величним православним святом Покрови Пресвятої Богородиці.

На долю України випало чимало випробувань, різним поколінням українців доводилось зі зброєю в руках відстоювати свободу та незалежність. Але саме сьогодні, як ніколи раніше, наш народ зіткнувся з надважким випробуванням відданості та любові до України, адже російський агресор намагається стерти з лиця землі нашу країну, знищити нашу культуру і самобутність. Безстрашні воїни пліч-о-пліч відстоюють територіальну цілісність нашої Батьківщини та право кожного українця на життя та свободу! І під образом захисника ми бачимо не лише мужнього воїна-чоловіка, а все частіше зустрічаємо ніжних, тендітних, але не менш мужніх захисниць.

?Дорогі захисники Української держави, нащадки високої слави українського козацтва!

З нагоди свята бажаю усім мирного неба, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди! Нехай Покрова Пресвятої Богородиці береже мир та спокій у державі та нашій громаді.

Слава Україні! Слава нашим захисникам!

Пам’ятаємо кожного, хто загинув за Україну...

З повагою і шаною.

Богодухівський міський голова Володимир Бєлий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь