Богодухівська міська рада

Харківська область

30 вересня ми відзначаємо День усиновлення

Дата: 30.09.2022 09:05
Кількість переглядів: 487

Фото без описуЩе ніколи питання усиновлення не було для нас таким актуальним, як зараз. Війна в Україні просочена дитячими сльозами та болем, від яких краяться серця людей по всьому світу: сотні загиблих, ще більше – загублених і посиротілих. Втративши батьків, тисячі маленьких українців з непереборною надією мріють про маму і тата.

Сьогодні ми відзначаємо свято людей, які роблять рідними чужих дітей, які своєю любов’ю та турботою розчиняють у дитячій пам’яті спогади про попередні поневіряння і дарують малечі справжнє дитинство у родинному колі. Одним словом, роблять усе, щоб в Україні стало більше щасливих дітей!

Шлях батьківства усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків та батьків-вихователів ніколи не буває легким, адже вони часто мають справу з дітьми з порушеннями і майже завжди - з проблемами виховання. Їх наполеглива праця, без сумніву, заслуговує на велику пошану суспільства.

Шановні наші Герої батьківського фронту! Вітаємо вас з професійним святом! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Хай у ваших домівках завжди панують спокій і затишок, а життя буде мирним, безхмарним та заможним. Нехай прийняте вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у вашому житті! А любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть вам у будівництві міцного довголіття власної родини!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.