Богодухівська міська рада

Харківська область

30 вересня ми відзначаємо День усиновлення

Дата: 30.09.2022 09:05
Кількість переглядів: 477

Фото без описуЩе ніколи питання усиновлення не було для нас таким актуальним, як зараз. Війна в Україні просочена дитячими сльозами та болем, від яких краяться серця людей по всьому світу: сотні загиблих, ще більше – загублених і посиротілих. Втративши батьків, тисячі маленьких українців з непереборною надією мріють про маму і тата.

Сьогодні ми відзначаємо свято людей, які роблять рідними чужих дітей, які своєю любов’ю та турботою розчиняють у дитячій пам’яті спогади про попередні поневіряння і дарують малечі справжнє дитинство у родинному колі. Одним словом, роблять усе, щоб в Україні стало більше щасливих дітей!

Шлях батьківства усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків та батьків-вихователів ніколи не буває легким, адже вони часто мають справу з дітьми з порушеннями і майже завжди - з проблемами виховання. Їх наполеглива праця, без сумніву, заслуговує на велику пошану суспільства.

Шановні наші Герої батьківського фронту! Вітаємо вас з професійним святом! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Хай у ваших домівках завжди панують спокій і затишок, а життя буде мирним, безхмарним та заможним. Нехай прийняте вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у вашому житті! А любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть вам у будівництві міцного довголіття власної родини!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.