Богодухівська міська рада

Харківська область

У другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту - свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту

Дата: 10.09.2022 13:45
Кількість переглядів: 320

Фото без описуБогодухівщину вже давно по праву вважають кузнею спортивних кадрів. Наша земля славиться як своїми спортсменами, так і талановитими тренерами. Футбол, волейбол, баскетбол, легка атлетика, бокс, таеквон-до, шахи, шашки та інші види спорту успішно знайшли своїх прихильників серед наших мешканців.

Спортивне життя завжди вирувало у нашій громаді, але війна, на жаль, внесла свої корективи. Опустілі стадіони, спортивні зали та майданчики завмерли в очікуванні неповторних емоцій, які супроводжують кожну перемогу і кожну поразку. Вірю, що настане день, закінчиться війна, і наша велика спортивна родина ще з більшим азартом заявить про себе, як про серйозного та гідного суперника на спортивних аренах різних рівнів.

Цей День своїм може вважати кожен з нас. Для когось спорт - це професія, для когось - спосіб життя, для когось – розвага. І хоча професійними спортсменами стають далеко не всі, більшість не забуває про фізичний гарт і у повсякденному житті. Тож вітаю усіх, хто в темі, з сьогоднішнім святом. Бажаю фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття! МИРУ та головної для усіх нас ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь