Богодухівська міська рада

Харківська область

7 вересня – День воєнної розвідки України

Дата: 07.09.2022 07:00
Кількість переглядів: 379

Фото без описуВоєнна розвідка України є фундаментом обороноздатності держави й потужним інструментом захисту національних інтересів.

Нині вона щоденно міцнішає та завдає ворогу разючих і дошкульних ударів. Діяльність воєнних розвідників вписується в гасло: «Мудрий пануватиме над зірками». Наші розвідники бачать, чують, здобувають інформацію усіма органами чуття. Вони розуміють з півслова, відчувають  шкірою на відстані, а головне – володіють надтерпінням. Їх час – це ніч. Така приємна, але коротка влітку. І така довга і безжальна у холодну пору. Вони - непомітні тіні, яким рідна земля надає сили на подвиги. Саме це робить воєнну розвідку одним із знарядь, яким кується майбутня перемога України. 
Героїзм, відвага і самопожертва розвідників на всіх етапах нашої боротьби з ворогом назавжди залишаться в серцях кожного з нас. Вічна пам'ять і вдячність загиблим та слава живим захисникам України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.