Богодухівська міська рада

Харківська область

77 років минуло з часу закінчення Другої світової війни

Дата: 02.09.2022 08:17
Кількість переглядів: 257

Фото без опису 2 вересня 1945 року о 9-й годині 2 хвилини (за токійським часом) був підписаний формальний акт про беззастережну капітуляцію останнього активного союзника нацистської Німеччини – Японії.

Ця війна стала наймасштабнішим військовим конфліктом за всю історію людства та причиною найбільших трагедій ХХ століття. Вона охопила більшість континентів, держав і забрала життя мільйонів людей. Україна була чи не основним полем битви, на якому втратила близько 8 мільйонів своїх жителів. Такою страшною була ціна перемоги для українців. У нашій свідомості назавжди закарбувалося, що людське життя найдорожче, а війна ніколи не приносить нічого доброго. «Ніколи знову!» - ми були впевнені, що такий кривавий та жорстокий злочин не може повторитися зараз, коли ми живемо у демократичному світі.

Сьогодні Україна бореться із агресором - російською федерацією. У ХХІ столітті на нашу Батьківщину знову прийшла війна. Ми знову захищаємо свою землю, свободу, демократичні цінності та цивілізованість. Ми ніколи не були загарбниками і ніколи ними не будемо. Ми захищаємо те, що нам належить, тому перемога обов’язково буде за нами!

Безмежна вдячність ветеранам Другої світової війни, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів, чий героїчний приклад надихає сьогоднішніх захисників. Вшановуємо кожного, хто віддав життя за Україну в часи Другої світової війни і схиляємо голови перед захисниками і захисницями, які віддають своє життя сьогодні за нашу незалежну Україну.

Миру нам, добра, любові, злагоди і того, про що мріють усі - щоб ця війна, яка щодня сьогодні забирає наших найкращих синів і доньок, закінчилася священною Перемогою!

Пам’ятаємо! Перемагаємо!

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь