Богодухівська міська рада

Харківська область

77 років минуло з часу закінчення Другої світової війни

Дата: 02.09.2022 08:17
Кількість переглядів: 268

Фото без опису 2 вересня 1945 року о 9-й годині 2 хвилини (за токійським часом) був підписаний формальний акт про беззастережну капітуляцію останнього активного союзника нацистської Німеччини – Японії.

Ця війна стала наймасштабнішим військовим конфліктом за всю історію людства та причиною найбільших трагедій ХХ століття. Вона охопила більшість континентів, держав і забрала життя мільйонів людей. Україна була чи не основним полем битви, на якому втратила близько 8 мільйонів своїх жителів. Такою страшною була ціна перемоги для українців. У нашій свідомості назавжди закарбувалося, що людське життя найдорожче, а війна ніколи не приносить нічого доброго. «Ніколи знову!» - ми були впевнені, що такий кривавий та жорстокий злочин не може повторитися зараз, коли ми живемо у демократичному світі.

Сьогодні Україна бореться із агресором - російською федерацією. У ХХІ столітті на нашу Батьківщину знову прийшла війна. Ми знову захищаємо свою землю, свободу, демократичні цінності та цивілізованість. Ми ніколи не були загарбниками і ніколи ними не будемо. Ми захищаємо те, що нам належить, тому перемога обов’язково буде за нами!

Безмежна вдячність ветеранам Другої світової війни, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів, чий героїчний приклад надихає сьогоднішніх захисників. Вшановуємо кожного, хто віддав життя за Україну в часи Другої світової війни і схиляємо голови перед захисниками і захисницями, які віддають своє життя сьогодні за нашу незалежну Україну.

Миру нам, добра, любові, злагоди і того, про що мріють усі - щоб ця війна, яка щодня сьогодні забирає наших найкращих синів і доньок, закінчилася священною Перемогою!

Пам’ятаємо! Перемагаємо!

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.