Богодухівська міська рада

Харківська область

Привітання міського голови з Днем знань!

Дата: 01.09.2022 08:12
Кількість переглядів: 356

Фото без описуШановні земляки! Наша громада разом з усією Україною сьогодні зустрічає День знань — справжнє урочисте і хвилююче всенародне свято. Саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень та життєвих перемог.

Цього року ранок першого вересневого дня не наповниться звичними для нас звуками шкільного дзвоника, дитячим щебетом, юнацькими посмішками. Війна позбавила мільйони українських дітей можливості сісти за шкільні парти і розпочати навчальний рік в стінах рідної школи. Більш того, на Харківщині ворог безжально та цілеспрямовано знищує навчальні заклади усіх рівнів, адже усвідомлює, що саме там виховується молоде покоління свідомих українців, справжніх патріотів своєї держави. Але це не зламає нас. Навіть за таких складних обставин ми розпочинаємо новий навчальний рік. Наші діти реалізовуватимуть своє право на освіту дистанційно. А ми будемо з вдячністю пам‘ятати, що таку можливість нам подарували наші мужні захисники і захисниці, які тримають оборону.

З усією теплотою висловлюю велику вдячність освітянам за щоденну самовіддану працю у надскладних умовах, за розуміння, турботу, мудрість і терпіння.

Любі школярі, студенти! Вітаю вас зі святом першого дзвоника! Нехай його радісне звучання переможе сигнали тривожних сирен!

Особливі вітання сьогодні лунають для наших першокласників та майбутніх випускників. Їм та їхнім батькам, мабуть, найважче, адже ворог позбавив їх незабутніх емоцій та спогадів, можливості одинадцятикласникам за руку провести несміливих та розгублених першачків на перший у житті урок.

Зичу всім школярам та студентам сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог у новому навчальному році! Переконаний, ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Здоров’я вам, благополуччя та миру!

Щиро ваш.

Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь