Богодухівська міська рада

Харківська область

Сьогодні - День пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2022 08:11
Кількість переглядів: 248

Фото без описуСерце кожного українця розривається від болю, згадуючи смертельний «зелений коридор» через мальовничі соняшникові поля під Іловайськом, де 29 серпня 2014-го сотні наших військових поклали свої життя на вівтар свободи.

Війна чорними руками скалічила долі, обірвала життя, знищила мрії. Після моторошного ранку 24 лютого, коли ворог ще з більшою жорстокістю ракетними ударами нахабно вдерся в оселі українських родин, лави захисників України поповнили тисячі мужніх та безстрашних воїнів. Усі, як один, залишили свої мирні справи та стали на захист своєї держави від зазіхань божевільного сусіда.

Наша дорога до миру та свободи усіяна втраченими життями гідних синів і доньок України. За кожен день, який ми проживаємо на вільній українській землі, заплачено найдорожчу ціну. На жаль, серед полеглих - 23 наших земляка. Завдяки їхній мужності та самовідданості, ми сьогодні живемо у своїх домівках, працюємо, і кожен на своєму місті наближаємо перемогу.

Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну, хто боронить нашу державу в російсько-українській війні. Молитвою, добрим словом згадаймо Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє.

Герої живі, доки жива пам’ять про них. Наш обов’язок - зберегти цю пам’ять. І нехай поля із соняшника, квітка якого є символом Дня пам’яті захисників України, завжди зростають під мирним блакитним українським небом!

Слава Україні!

Герої не вмирають!

 

Богодухівський міський голова                                                      Володимир БЄЛИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь