Богодухівська міська рада

Харківська область

Дорогі богодухівці, гості громади!

Дата: 23.08.2022 15:10
Кількість переглядів: 456

Фото без описуДрузі!  Із сьогоднішнього вечора комендантська година триватиме півтори доби, з 19 години 23 серпня до 7 години 25 серпня. Найголовніша мета запровадження посиленої комендантської години - безпека мирних мешканців. Підступний ворог мріє у день найбільшого державного свята - Дня Незалежності залякати нас, змусити зневіритися. Але наших людей не зламати у своїй вірі і прагненні перемоги!

Тому проведемо ці 36 годин, довіряючи нашим Збройним Силам, нашій теробороні, самообороні.

Запевняю вас, що у громаді буде забезпечена діяльність всіх об‘єктів критичної інфраструктури: лікарні, комунальних підприємств, підприємств неперервного циклу. Посилену охорону правопорядку здійснюватимуть наші правоохоронці та рятувальники. Звісно, що не працюватимуть торгові точки, тому завчасно знайдіть можливість придбання продуктів, ліків, які можуть знадобитися вам під час подовженої комендантської години.

Подбайте про тих, хто поруч з вами потребує сторонньої допомоги і не має можливості зробити такий запас. Підтримайте їх. Повідомте громадянам похилого віку, які не користуються соцмережами , про обмеження комендантської години.

Будьте відповідальними і суворо дотримуйтесь всіх обмежень: не перебувайте на вулицях у заборонений час, не нехтуйте сигналами тривоги, будьте у безпечних місцях! Це збереже ваше життя. Час, проведений вдома, з родиною, використайте для добрих справ, теплих слів і турботи про близьких.

Тримаємось разом, допомагаємо одне одному. Віримо і чекаємо тільки добрих новин з фронту. Божого захисту всім, перемоги і миру!

Щиро ваш.

Міський голова Володимир Бєлий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.