Богодухівська міська рада

Харківська область

Затримано правопорушника вимог природоохоронного законодавства

Дата: 17.08.2022 16:28
Кількість переглядів: 544

Фото без описуЯк повідомив керівник Богодухівської окружної прокуратури Ярослав Коптєв, за наслідками проведення спільних з Богодухівським райвідділом поліції заходів «на гарячому» затримано правопорушника вимог природоохоронного законодавства.

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець  міста Богодухова, маючи у власності спеціалізовану машину «асенізатор», систематично незаконно зливав нечистоти різного походження на земельну ділянку, яка розташована за містом, чим спричинив її забруднення, внаслідок якого завдано шкоду довкіллю. Наразі екологічною інспекцією встановлюється сума збитків, нанесених незаконними діями правопорушника.

Досудове розслідування проводиться слідчими Богодухівського районного відділу поліції, оперативний супровід здійснювали співробітники сектору карного розшуку.

Наразі окружною прокуратурою до Богодухівського районного суду,  направлено клопотання про накладення арешту на знаряддя вчинення злочину, а саме спеціалізовану машину «асенізатор».

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь