Богодухівська міська рада

Харківська область

Дорогі земляки!

Дата: 28.07.2022 08:05
Кількість переглядів: 370

Фото без опису28-го липня український народ вперше відзначає День Української Державності.

Це свято у 2021 році своїм Указом запровадив Президент Володимир Зеленський під час святкування 30-ї річниці Незалежності України. Саме 28 липня, у День Хрещення Київської Руси-України, коли вшановується пам’ять про видатного державотворця, святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого, - ми на весь світ стверджуємо, що українській державності понад тисяча років.

Наш народ впродовж багатьох століть відчайдушно боровся за свої землі, свободу і незалежність. Нині історія повторюється. Право українців на суверенітет та самостійний шлях розвитку, який так бентежить нашого кровожерливого сусіда, сьогодні відстоюють мужні воїни, захисники і захисниці, кожен громадянин і громадянка нашої держави – на своєму місці. День Української Державності стає чинником опору ворожим твердженням росії про Україну як «меншого брата». Ми – не менші, ми – з іншої родини . Родини вільних козаків, безстрашних гетьманів, незламних свободолюбивих людей… Сьогодні, як ніколи, ми повинні об’єднатися у боротьбі не тільки за кожен сантиметр рідної землі, а й відвойовувати кожен сантиметр своєї історії, адже ми – самодостатня нація.

Віримо – усе повернеться: загарбані території, дискредитовані російською пропагандою митці, державні діячі, історичні постаті, які були вільні у своєму виборі та ніколи не підтримували ідеологію «русского міра», а також кожна людина, яка вимушена перебувати поза своєю рідною землею.

Слава Україні! Слава нашим Героям, які потом, кров’ю та ціною власного життя відстоюють спадкоємність понад тисячолітньої історії українського державотворення і доводять, що Україна – європейська держава!

Зі святом вас, шановні земляки! З Днем Української Державності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.