Богодухівська міська рада

Харківська область

Щотижневу оперативну нараду провів міський голова Володимир БЄЛИЙ

Дата: 30.05.2022 16:25
Кількість переглядів: 270

Основні тези наради:

  Продовжується видача гуманітарної допомоги за програмою Президента України «Пакет кожному громадянину». Станом на сьогодні більшість старостинських округів її отримала. На черзі Павлівський та Олександрівський старостинські округи і м.Богодухів.

  Зросла кількість звернень від ВПО про надання гуманітарної допомоги лікарськими засобами. Слід зазначити, що звернення з цього питання уважно вивчаються і перевіряються, а основною умовою надання такої допомоги є призначення лікаря.

  Болючим питанням залишається наповнення бюджету. Міський голова зазначив, що необхідно провести моніторинг надходжень коштів від платників податків громади, налагодити роботу щодо надходження коштів та привести у відповідність видатки бюджету згідно з надходженнями.

  Комунальна сфера працює в штатному режимі. Здійснюються поточні ремонти, вивіз сміття, облаштування дитячих майданчиків. Деякі планові заходи поки що призупинені у зв’язку зі зростанням цін на паливно-мастильні матеріали. Наразі продовжується укладення договорів на вивезення ТПВ.

  Проводиться підготовча робота щодо встановлення місцевої системи оповіщення (сирени).

  Розглянуті питання усунення недоліків автобусного перевезення та видачі гуманітарної допомоги.

  За підсумками наради міським головою дано ряд доручень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь