Богодухівська міська рада

Харківська область

День Героїв України

Дата: 23.05.2022 09:02
Кількість переглядів: 369

Фото без опису23 травня українці відзначають День Героїв – щорічне свято, встановлене на честь українських вояків – борців за волю України.

Цього дня ми вшановуємо пам'ять тих, хто поклав своє життя на вівтар Української Незалежності, виборюючи нашу свободу - від лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН-УПА, до героїв Небесної сотні та нинішньої російсько-української війни.

Безумовно, цьогорічний День Героїв набув ще більш глибокого змісту.Справжні герої, солдати і офіцери ЗСУ, щодня героїчно захищають рідну землю від російських окупантів, вони вже досягли переламу у війні і щодня наближають таку довгождану перемогу.

День Героїв – це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь. Ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, які демонструють наші воїни у цій неоголошеній війні, проливаючи кров за те, щоб ми мали можливість жити у вільній і цивілізованій країні.

Не забуваючи про величні подвиги усіх попередніх поколінь захисників України, ми схиляємо голови насамперед перед мужністю і звитягою наших воїнів-захисників, які нині на передовій захищають нас від лютого ворога.

Бажаємо кожному українцю миру та злагоди в рідній оселі.

Шануймо та пам’ятаймо всіх, хто віддав найцінніше - своє життя- за нашу державу.

Хай на освяченій кров'ю Героїв українській землі запанують мир і злагода. Добра вам і вашим родинам, а Українській державі – процвітання, сили, слави і перемоги!

Слава Героям!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.