Богодухівська міська рада

Харківська область

Шановні медичні сестри та медбрати!

Дата: 12.05.2022 08:00
Кількість переглядів: 494

Фото без опису12 травня в Міжнародний день медичної сестри ми дякуємо нашим медикам за їх працю і за те, як вони виконують свою нелегку місію. В їхніх очах ми бачимо надію, а їхні руки, ніби два крила янгола, рятують у найважчі моменти життя…

Ваша фаховість творить дива, добротою, співчуттям, співпереживанням, милосердям, ви піднімаєте з лікарняного ліжка та допомагаєте тим, хто втратив надію.  Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення.

У ці складні для України і нашої громади часи вдячні медсестрам, фельдшерам, лаборантам, акушеркам за врятовані здоров’я та життя людей. Спочатку ви по кілька діб не виходили з відділень і рятували хворих на коронавірус. А з початком війни буквально живите у медзакладах, спите у бомбосховищах, працюєте на передовій - ви завжди на роботі і допомагаєте пораненим, постраждалим від обстрілів агресора.

Низький уклін вам за це, дорогі наші медики! Ми пишаємося вами!

Дякуємо за жертовність і професіоналізм! Міцного здоров’я, мирного неба над головою,сил і терпіння вам, а також любові та щастя на довгії літа!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь