Богодухівська міська рада

Харківська область

Важлива інформація для керівників закладів освіти щодо вступної кампанії 2022

Дата: 31.03.2022 12:19
Кількість переглядів: 759

Фото без описуШановні керівники закладів загальної середньої та професійної освіти! Ми знаємо, що ви працюєте в непростих умовах, дехто з вас засинає і прокидається під обстрілами і бомбардуваннями, та разом ми не тільки переможемо цю нечисть, а й допоможемо нашим випускникам вступити до омріяних закладів вищої освіти. Для цього просимо вас зважити на таке.

Якщо учні/студенти вашого закладу освіти уже зареєструвалися для проходження ЗНО і ви завчасно надіслали документи до відповідного регіонального центру.  Щиро дякуємо вам за оперативність! Ваші випускники вважаються потенційними учасниками вступних іспитувань. Просимо стежити за новинами на нашому сайті й заходити до свого Кабінету керівника. Певна частина ваших випускників могла втратити сертифікати ЗНО, тож найближчим часом у ньому буде розміщено логіни й паролі до Інформаційних сторінок ваших випускників. Якщо є змога, просимо передавати цю інформацію випускникам, щоб надалі вони могли підтвердити своє бажання цьогоріч вступати до закладів вищої освіти, а також зазначити місто де, вони перебуватимуть у період тестування. Якщо ж такої можливості у вас немає ? не хвилюйтеся: найближчим часом ми повідомимо, як діяти випускникам у такій ситуації. 

Якщо учні/студенти вашого закладу освіти уже зареєструвалися для проходження ЗНО, ви зібрали їхні документи, однак не встигли їх надіслати до відповідного регіонального центру ? дійте, будь ласка, залежно від вашої ситуації так, як описано в поданих нижче алгоритмах . 

Ситуація 1. Ви маєте змогу надіслати документи ваших учнів засобами поштового зв’язку, а ваш заклад освіти розміщено в одному з таких регіонів: ХАРКІВСЬКА, ПОЛТАВСЬКА, СУМСЬКА ОБЛАСТІ (ТОБТО В ЗОНІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ЦЕНТРУ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ).

Якнайшвидше, але не пізніше 9 квітня, надішліть, будь ласка, реєстраційні документи до регіональних центрів оцінювання якості освіти відповідно до такої схеми:

Харківська, Полтавська, Сумська області

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ регіональний центр оцінювання якості освіти - вул. Новоселівська, 27, м. Дніпро, 49083; (056) 790-24-99, (068) 151-16-43, rc.dnepr@dp.testportal.gov.ua

Просимо стежити за новинами на нашому сайті й заходити до свого Кабінету керівника. Після опрацювання документів у ньому буде розміщено логіни й паролі до Інформаційних сторінок ваших випускників. По змозі просимо передавати цю інформацію учням/студентам, щоб надалі вони могли підтвердити своє бажання цьогоріч вступати до закладів вищої освіти, а також зазначити міста, де абітурієнти перебуватимуть на період тестування. Якщо ж такої можливості у вас немає ? не хвилюйтеся: найближчим часом ми повідомимо, як діяти випускникам у такій ситуації. 

Ситуація 2. Ви маєте змогу надіслати документи ваших учнів лише електронною поштою, а ваш заклад освіти розміщено в одному з таких регіонів: ХАРКІВСЬКА, ПОЛТАВСЬКА, СУМСЬКА ОБЛАСТІ (ТОБТО В ЗОНІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ЦЕНТРУ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ).

Просимо вас працювати відповідно до алгоритму, описаного в ситуації 1, однак документи надсилати на електронну скриньку ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО регіонального центру оцінювання якості освіти  

Харківська, Полтавська, Сумська області

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ регіональний центр оцінювання якості освіти - rc.dnepr@dp.testportal.gov.ua

Ситуація 3. Ви не маєте змоги надсилати документи ваших випускників. Не хвилюйтеся і по змозі повідомте випускників про необхідність створити реєстраційні картки до 9 квітня (див. алгоритм для випускників нижче). Ми опрацюємо їхні матеріали без комплектів документів. Водночас просимо вас стежити за новинами на нашому сайті й заходити до свого Кабінету керівника. Після опрацювання документів у ньому буде розміщено логіни й паролі до Інформаційних сторінок ваших випускників. Якщо маєте змогу,  просимо вас передати цю інформацію учням/студентам, щоб надалі вони могли підтвердити своє бажання цьогоріч вступати до закладів вищої освіти, а також зазначити міста, де абітурієнти перебуватимуть у період тестування. Якщо ж такої можливості у вас немає ? ми повідомимо про інші алгоритми інформування учасників про їхні логіни й паролі.

Харківский РЦОЯО поки призупинив свою роботу, але ми працюємо для вас дистанційно - office@zno-kharkiv.org.ua

Оперативне інформування про всі новини щодо вступної кампанії на сайті УЦОЯО - testportal.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.