Богодухівська міська рада

Харківська область

Дорогі богодухівці, друзі, земляки!

Дата: 26.02.2022 19:31
Кількість переглядів: 608

 

Хочу повідомити вам, що життєдіяльність громади забезпечена, ситуація контрольована.

Всі комунальні підприємства, медичні установи працюють у штатному режимі. Оперативно вирішуються питання забезпечення їх необхідними засобами.

Поліція здійснює охорону громадського порядку на всій території громади.

Під окремим контролем міської влади - ситуація з продуктами харчування. Сьогодні ситуація з хлібом така. Постачальник ВалкиХліб здійснює завоз хліба по всім торговельним точкам, в тих же обсягах і по тому ж графіку, що й раніше. Всі місцеві пекарні (Елітан, інтернат на Космічній) забезпечені достатньою кількістю муки і випікають хліб стабільно і нарощуюють обсяги. Відсьогодні відкриються три додаткові міні-пекарні.

Я хочу наголосити: якщо не створювати паніку - хліба вистачить усім!

Сьогодні також вирішував питання підвозу продуктів місцевих виробників (Богодухівський молокозавод, Богодухівський м‘ясокомбінат, рибоконсервний завод «Екватор») до торгових точок громади. Всі питання вирішені, завтра зранку підвіз продуктів буде забезпечений.

  Окрему подяку хочу сказати місцевим сільгоспвиробникам, які підтримують мешканців громади продуктами харчування. Сьогодні БЕЗКОШТОВНИЙ підвіз молока до мікрорайонів міста організували сільгоппідприємства «Родина» (Кондратенко О.О.) та СТОВ «Ватутіна» (Шуба О. М.), спеціальний транспорт (молоковози) для перевезення молока надав Богодухівський молзавод. І така підтримка буде продовжуватися. Намагатимемося зробити її щоденною. Про графік ви будете повідомлені.

Ще раз хочу наголосити, дорогі мої друзі, земляки, богодухівці. Ми бачимо у новинах, чуємо з розповідей очевидців про жахи, які переживають люди, діти, наші співгромадяни. Ми зараз маємо все необхідне для життя - тепло, світло, воду, їжу. У нас досить спокійно на території громади, ми не чули гучних вибухів. У нас є де сховатися у разі небезпеки. Так, умови сьогодення незвично далекі від ідеальних комфортних умов. Але ми забезпечені у базових потребах. Давайте цінувати це. Знаю, що деякі особи вносять панічні настрої, заклики, несуть якусь неперевірену фейкову інформацію. Подумайте, для чого їм це? Щоб дестабілізувати ситуацію. Можливо, вони мають свої інтереси у цій ситуації, як у славнозвісному «Весіллі у Малинівці».

Я запевняю вас: все під контролем.

Я завжди на місці, я ніде не виїхав.

Я читаю і чую всі ваші прохання.

Тому, не вірте слухам, дивіться з оптимізмом у майбутнє, читайте лише ОФІЦІЙНУ інформацію від міського голови, від міської ради.

Допоможіть тим, кому важко, кому необхідна підтримка, скажіть підбадьорююче слово, кому страшно! Закінчиться весь жах, а людина в нас не повинна закінчуватися ніколи!

                                                                             Ваш міський голова Володимир Бєлий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.