Богодухівська міська рада

Харківська область

МОБІЛІЗАЦІЯ

Дата: 25.02.2022 10:03
Кількість переглядів: 499

Президент України підписав Указ про загальну мобілізацію №69/2022

Мобілізація – це комплекс заходів, здійснюваних з метою планомірного переведення національної економіки, діяльності органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій на функціонування в умовах особливого періоду, а Збройних Сил України, інших військових формувань, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту - на організацію і штати воєнного часу. Мобілізація може бути загальною або частковою та проводиться відкрито чи приховано.

Згідно з законом про військовий обов'язок і військову службу на військову службу під час мобілізації призиваються резервісти та військовозобов’язані, які перебувають у запасі і не заброньовані в установленому порядку на період мобілізації.

Відповідно до Указу мобілізація буде проводитися протягом 90 діб на території всіх областей та міста Києва.

Документ передбачає призов військовозобов'язаних, резервістів та залучення транспортних засобів для забезпечення Збройних сил України, Національної гвардії, Служби безпеки України, держприкордонслужби та інших державних органів у обсягах, визнаних згідно з мобілізаційними планами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь