Богодухівська міська рада

Харківська область

Двомісячник з укладення колективних договорів

Дата: 11.02.2022 09:36
Кількість переглядів: 229

Фото без описуБогодухівська міська рада звертається до керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності, які використовують найману працю, голів профспілкових комітетів та представників від трудових колективів Богодухівської міської територіальної громади з проханням проведення дієвого діалогу з укладення або внесення змін та доповнень до укладених раніше колективних договорів.

Для цієї роботи рекомендуємо використати Двомісячник з укладення колективних договорів, який проводиться протягом лютого-березня 2022 року.

Колективні договори або зміни до діючих договорів потрібно в обов’язковому порядку  надати на повідомну реєстрацію. Нагадуємо,що в Порядку повідомної реєстрації  колективних угод (договорів) відбулися  зміни, які внесені постановою КМУ від 21 серпня 2019 року № 768.

За роз'ясненнями та  рекомендаціями щодо укладання договорів та змін до них звертатися до відділу економічного розвитку виконавчого комітету Богодухівської міської ради за адресою: вул.Міліцейська,2, тел. (05758) 3 03 51

Звертаємо вашу увагу, що за ухилення від участі у переговорах щодо укладання, зміни чи доповнення до колективного договору законодавством передбачена адміністративна та дисциплінарна відповідальність сторін. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.