Богодухівська міська рада

Харківська область

Санаторно-курортне лікування окремих категорій громадян у санаторно-курортних закладах Харківської області

Дата: 04.02.2022 14:24
Кількість переглядів: 273

Відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Богодухівської міської ради здійснює організацію санаторно-курортного оздоровлення окремих категорій громадян, за рахунок коштів обласного бюджету, відповідно до Порядку використання коштів обласного бюджету на організацію санаторно-курортного лікування осіб з інвалідністю загального захворювання, осіб з інвалідністю з дитинства, ветеранів та осіб, на яких поширюється дія Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань», постраждалих учасників Революції Гідності у санаторно-курортних закладах Харківської області, затвердженого рішенням Харківської обласної ради від 04.03.2021 №43-VIII (далі – Порядок).

Дія Порядку не поширюється на:

1. Осіб, яких визнано ветеранами відповідно до ЗУ «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і деяких інших осіб та їх соціальний захист», військовослужбовців і членів їх сімей, осіб, які отримують пенсію відповідно до ЗУ «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» (крім військовослужбовців строкової служби з числа осіб, на яких поширюється дія ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»);

2. Осіб, інвалідність яких пов’язана з нещасним випадом на виробництві або професійним захворюванням;

3. Осіб із захворюванням на туберкульоз;

4. Дітей з інвалідністю до 18 років.

Для взяття на облік для забезпечення санаторно-курортним лікуванням необхідно звернутися до відділу «Центру надання адміністративних послуг» із письмовою  заявою, до якої додати такі документи:

  • медична довідка за формою №070/o (на отримання путівки);
  • копія посвідчення (документа), що підтверджує статус особи (з пред’явленням оригіналу);
  • копія паспорту громадянина України (з пред’явленням оригіналу). При наданні копії паспорта у формі пластикової картки типу ID-1 з безконтактним електронним носієм (далі – ID-паспорт) (лицьового та зворотного боку) надається копія витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання заявника);
  • копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (з пред’явленням оригіналу).

Працюючі особи додатково надають довідку з місця роботи про те, що  протягом попереднього року їм не надавалася безоплатна путівка.

 Забезпечення санаторно-курортним лікуванням здійснюється відповідно до медичних рекомендацій, з урахуванням пільг, передбачених законодавством для конкретної категорії осіб, у порядку черговості.

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Богодухівської міської ради, який знаходиться за адресою: м. Богодухів, вул. Молодіжна, буд. 7, та до відділу «Центр надання адміністративних послуг», який знаходиться за адресою: 

м. Богодухів, вул. Молодіжна, буд. 2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь