Богодухівська міська рада

Харківська область

Санаторно-курортне лікування окремих категорій громадян у санаторно-курортних закладах Харківської області

Дата: 04.02.2022 14:24
Кількість переглядів: 298

Фото без описуВідділ соціального захисту населення виконавчого комітету Богодухівської міської ради здійснює організацію санаторно-курортного оздоровлення окремих категорій громадян, за рахунок коштів обласного бюджету, відповідно до Порядку використання коштів обласного бюджету на організацію санаторно-курортного лікування осіб з інвалідністю загального захворювання, осіб з інвалідністю з дитинства, ветеранів та осіб, на яких поширюється дія Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань», постраждалих учасників Революції Гідності у санаторно-курортних закладах Харківської області, затвердженого рішенням Харківської обласної ради від 04.03.2021 №43-VIII (далі – Порядок).

Дія Порядку не поширюється на:

1. Осіб, яких визнано ветеранами відповідно до ЗУ «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і деяких інших осіб та їх соціальний захист», військовослужбовців і членів їх сімей, осіб, які отримують пенсію відповідно до ЗУ «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» (крім військовослужбовців строкової служби з числа осіб, на яких поширюється дія ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»);

2. Осіб, інвалідність яких пов’язана з нещасним випадом на виробництві або професійним захворюванням;

3. Осіб із захворюванням на туберкульоз;

4. Дітей з інвалідністю до 18 років.

Для взяття на облік для забезпечення санаторно-курортним лікуванням необхідно звернутися до відділу «Центру надання адміністративних послуг» із письмовою  заявою, до якої додати такі документи:

  • медична довідка за формою №070/o (на отримання путівки);
  • копія посвідчення (документа), що підтверджує статус особи (з пред’явленням оригіналу);
  • копія паспорту громадянина України (з пред’явленням оригіналу). При наданні копії паспорта у формі пластикової картки типу ID-1 з безконтактним електронним носієм (далі – ID-паспорт) (лицьового та зворотного боку) надається копія витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання заявника);
  • копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (з пред’явленням оригіналу).

Працюючі особи додатково надають довідку з місця роботи про те, що  протягом попереднього року їм не надавалася безоплатна путівка.

 Забезпечення санаторно-курортним лікуванням здійснюється відповідно до медичних рекомендацій, з урахуванням пільг, передбачених законодавством для конкретної категорії осіб, у порядку черговості.

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Богодухівської міської ради, який знаходиться за адресою: м. Богодухів, вул. Молодіжна, буд. 7, та до відділу «Центр надання адміністративних послуг», який знаходиться за адресою: 

м. Богодухів, вул. Молодіжна, буд. 2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.