Богодухівська міська рада

Харківська область

Обґрунтування проведення  розрахунку  тарифів на комунальні послуги, які надаються КП «Богодухіввода»

Дата: 18.05.2021 09:48
Кількість переглядів: 248

Фото без описуУ відповідності до Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 130 від 05.06.2018, КП «Богодухіввода» надає інформацію про намір зміни тарифів на комунальні послуги, які надаються підприємством, шляхом їх розрахунку.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб  щодо зміни тарифів приймаються, протягом 10 календарних днів з дня оприлюднення на сайті Богодухівської міської ради повідомлення, за адресою КП «Богодухіввода» і міської ради: м. Богодухів, пл. Соборності, 2, електронна адреса  bogspp@ukr.net.

      Мета розрахунку тарифів

Метою розрахунку тарифів є забезпечення повного відшкодування економічно-обґрунтованих планових витрат, що враховані під час визначення повної собівартості послуг, планового прибутку та податку на додану вартість. 

Обґрунтування причин зміни тарифів

Вимоги Порядку формування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженого  постановою КМУ «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» від 01.06.2011 № 869 зі змінами, Постанови КМУ № 1010 від 26.07.2006 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів» зі змінами.

  

         

     В.о. директора  КП «Богодухіввода»                                                                   В.М.Тютюнник

Розрахунки тарифів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь